Субота, 20 Квітня, 2024

Лохвицька ОТГ придбала вже дві тисячі індивідуальних контейнерів для сміття

Чергові 1000 контенерів придбала для потреб жителів громади Лохвицька ОТГ до раніше придбаних тисячі сміттєвих баків ємністю 120 літрів.Як повідомляє сайт міськради,  до 1 травня 2019 року вони будуть роздані в користування мешканцям сектору індивідуальної житлової забудови.

Зібрані жителями населених пунктів громади тверді побутові відходи КП «Лохвиця-сервіс» вивозить на сміттєзвалище за допомогою спеціально пристосованого для цих цілей сміттєвоза із заднім завантаженням МАЗ «Корнет» АТ-2121.

У травні навантаження на автомобіль зросте вдвічі. Директор КП «Лохвиця-сервіс» С.Г Турчин розповідає:

– Станом на 2 квітня 2019 року близько 600 мешканців уже уклали договори про надання послуг із вивезення твердих побутових відходів нашим комунальним підприємством, і їм будуть роздані нові сміттєві контейнери. «Вільних» лишилося лише 400! Тому всіх, хто хоче отримати контейнер у користування на умовах бережливого ставлення, закликаю поспішити!

Крім того, заплановано, що з 1 травня вивіз твердих побутових відходів з індивідуального житлового сектора буде відбуватися вже не двічі на місяць, а щотижня. Це стане значимим кроком до чистоти у громаді та безперечною зручністю для її мешканців. А головне – слугуватиме формуванню комплексної системи управління твердими побутовими відходами в Лохвицькій ОТГ.

Наш Храм, фото: з сайту міськради