Субота, 27 Квітня, 2024

Захищаючи рідну землю від московита загинув наш земляк Олександр Шевченко

Олександр Сергійович Шевченко, наш земляк, військовослужбовець ЗСУ, молодший сержант загинув 22 лютого 2024 року на Донеччині, захищаючи Україну від російського ворога.
Про це повідомляє Лохвицька міська рада.
Олександр Шевченко народився 14 січня 1989 року в селі Гиряві Ісківці. З 1995 по 2002 рік навчався в Гирявоісковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.
У 2004 році закінчив 9 класів Снітинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, після чого навчався у Червонозаводському ПТУ №32, яке закінчив у 2007 році, здобувши професії зварювальника, столяра.
У 2007 році був призваний на строкову військову службу.
У 2014 – 2015 роках був учасником АТО.
За мирного життя працював на будівництвах в Україні та за кордоном, разом з дружиною виховував доньку.
19 квітня 2022 року був мобілізований до лав Збройних сил України, у званні молодшого сержанта проходив військову службу на Донеччині.
Відданий патріот України, сміливо боронив рідну землю, рідну домівку, кожного з нас… Мріяв святкувати перемогу разом зі своїми побратимами, родиною, друзями…
Лохвицька громада безмежно сумує від гіркоти тяжкої втрати та висловлює щирі співчуття дружині Лілії Леонідівні, доньці Валерії, батькам Сергію Олександровичу та Світлані Юріївні, рідним і близьким захисника.
Свято цінуймо безсмертний подвиг і жертовність Героїв-захисників, адже саме вони на власному прикладі вчать нас по-справжньому цінувати життя і відчувати його короткочасність.
Вічна і світла пам’ять Олександру Шевченку – справжньому Воїну, який жив і загинув, захищаючи Україну! Слава Герою!