Субота, 20 Квітня, 2024

Президент Зеленський підписав указ про призначення Олега Синєгубова головою Полтавської ОДА

11 листопада президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення голови Полтавської облдержадміністрації. Про це йдеться на сайті глави держави.

Указом № 842/2019 президент Володимир Зеленський звільнив Олега Пругла від тимчасового виконання обов’язків голови Полтавської обласної державної адміністрації. Та указом № 843/2019 призначив Олега Синєгубова головою Полтавської ОДА.

Представив нового очільника Полтавської ОДА перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов.

Представляючи нового керівника області, Трофімов зазначив, що президент у своїй інавгураційній промові сказав “кожен із нас президент”, маючи на увазі, що всі люди при владі мають на меті покращити життя українців.  І звернувся до Олега Сєнєгубова з пропозиціями щодо того як цього досягти на місці:

  • нульова толерантність до корупції;
  • закінчення реформи децентралізації та передачі на місця ресурсів для громади;
  • залучення інвестицій у регіон.

Новопризначений керівник області в своїй короткій промові заявив, що він зосередиться на наведенні порядку в області, зміні місцевої влади, щоб люди реально відчули, що зміни відбуваються. Він пообіцяв також, що очолить напрямок з будівництва (напевно маючи на увазі будівництво доріг, інших інфраструктурних об’єктів). Олег Синєгубов пообіцяв, що за день-два назве імена своїх заступників. А через місяць, три і за рік він представить програми соціально-економічного розвитку регіону.