П’ятниця, 29 Березня, 2024

Тендер щодо реконструкції аварійного мосту в с. Млини завершено. Документи

Станом на 06 лютого 2019 року тендер з назвою «Реконструкція мосту через р. Сула біля с. Млини км 172+598 автомобільної дороги державного значення Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин, Полтавська область на сайті prozorro.gov.ua  має статус «Завершено»

Вчергове лохвичани, а також всі, хто вимушений переїжджати вщент зруйноване полотно мосту, ризикуючи власним життям, чекають на кардинальне вирішення питання фактично відновлення самого мосту і появу мостобудівників.

Замовником реконструкції мосту, згідно тендерної документації, є Служба автомобільних доріг у Полтавській області. Очікувана вартість ремонту 89, 0 млн. грн. Відтак, торги завершені, а ПрАТ Мостобудівне управління-3, згідно інформації, вказаної в тендерній документації, очікує рішення про перемогу в тендері.

Слід зазначити, що за два роки від часу попередньо виграного тендеру цим підрядником, про що йшлося  в цьому матеріалі, змінився стан руйнації будівельних конструкцій мосту, а відповідно і сума на його реконструкцію. З 46 млн грн. 2017 року до 89 млн. грн 2019 року.

Детально з переліком запланованих робіт по реконструкції можна ознайомитись за цим посиланням, зокрема щодо робіт по підходам .

Креслення, які є невід’ємною частиною технічного завдання на реконструкцію моста, доступні за цим посиланням.

На сайті компанії ПраАТ Мостобудівне управління -зазначений тендер наразі відображений з приміткою «Кваліфікація переможців».

Кінцевий термін закінчення ремонту, згідно документів: 31 грудня 2020 року.

Слід зазначити, що згідно Державної цільової економічної програми програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки, затвердженої Постановою Кабміну від 21 березня 2018 р. № 382, в розділі «Завдання і заходи» щодо її реалізації, на реконструкцію саме зазначеної ділянки моста виділено з Державного бюджету 54,31 млн. грн. на 2019 рік.

Ми і надалі уважно моніторитимемо ситуацію з ремонтом мосту і інформуватимемо про неї своїх читачів.
Джерело фото: Фейсбук  Рита Побидинская