Субота, 20 Квітня, 2024

Як лохвицькі дорожники готуються до зустрічі міністра Омеляна

Лохвицькі соцмережі повідомляють про запланований на 21 березня візит на Лохвиччину міністра інфраструктури Володимира Омеляна. Запросили на зустріч сільських та міських голів, депутатів та очільників бюджетних установ.В кращих традиціях совка, готуються до візиту міністра і лохвицькі дорожники. Незважаючи на дощ, який не вщухав з ранку, вони вели роботи на мосту. 

Невідомо, чи міністру покажуть аварійний міст. Як і незрозуміло, для чого його зараз терміново «покращують».  Можливо, щоб вчергове переконати високе начальство, що міст ще й так постоїть, а от гідроспоруду будувати вкрай потрібно.

Підсипаючи гравієм ями на мосту, дорожники «забули», що вони так само відповідають і за чистоту узбіччя. Можливо чекають, коли з настанням теплих днів замість них на цю роботу приведуть школярів місцевої школи?

Нагадаємо, раніше, Наш Храм повідомляв, що  Угоду про ремонт млинівського моста укладено, — Прозорро.

Також принагідно нагадаємо, що згідно Державної цільової економічної програми програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки, затвердженої Постановою Кабміну від 21 березня 2018 р. № 382, в розділі «Завдання і заходи» щодо її реалізації, на реконструкцію саме зазначеної ділянки моста в Млинах було передбачено з Державного бюджету 54,31 млн. грн. на 2019 рік. Неважаючи на ц,е районному керівництву знадобилося навіть два дні  поспіль (14 та 15 березня) для того, щоб знайти мінімальні 20 голосів для затверджена Програми «Змін та доповнення Програми охорони довкілля Лохвицького району на 2017-2021 роки»., яка передбачає виділення 3,6 млн грн з обласного і 0,9 млн грн. з районного бюджету для будівництва гідроспоруди:

Нагадаємо також прізвища депутатів, які проголосували за це рішення. Ось ці люди і політичні партії, від яких вони обрані: Василь Бабій – «Відродження», Іван Бугай – «БПП», Анатолій Величко – «РП Ляшка», Сергій Грибовод – «ППЛ Капліна», Володимир Дерябін «Відродження», Олег Кравченко «БПП», Олексій Маляренко – «Батьківщина», Віктор Мельник – «Відродження», Іван Писаренко –«Відродження», Володимир Рязанов – «БПП», Володимир Терно – «БПП», Анатолій Храпаль –«БПП», Олександр Цись – «Відродження», Петро Чорний – «Батьківщина», Михайло Ярмоленко– «Опозиційний блок», Володимир Ященко – «РП Ляшка».

Єлизавета Сачура