Вівторок, 23 Квітня, 2024

Лохвицькі старшокласники завоювали 21 диплом третього обласного етапу учнівських олімпіад

Старшокласники шкіл Лохвиччини завоювавши 21 диплом I-III-го ступенів за результатами III-го (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, який завершився наприкінці лютого 2019 року.Видання «Полтавщина» на основі переліку переможців серед учнів 8-11 класів, який був наданий Департаментом освіти і науки Полтавської ОДА , склало рейтинг районів та міст обласного значення регіону. Згідно цього рейтингу – лохвичани пропустили вперед своїх одноліток з міст обласного значення і декількох районів. І ввійшли до першої десятки.

Місце у рейтингу визначається за олімпійським принципом. Найвище у таблиці стоїть місто, район або обласний ліцей, учні яких здобули найбільше дипломів I ступеню. Нижче розміщені міста та райони із найбільшою кількістю дипломів II ступеню, ще нижче — III ступеню. Чим менше таких дипломів отримали учні навчальних закладів міста чи району, тим нижче він стоїть у рейтингу.

Диплом першого ступеню з української мови та літератури для Лохвицького району завоювала десятикласниця Лохвицької гімназії № 1 Юстина Лісова.

Нводимо імена лохвичан- призерів:

Повний перелік усіх призерів, які взяли 1-3 місця, можна переглянути за посиланням.  Черговий етап для переможців – вже національний Всеукраїнський етап учнівських олімпіад.

Вітаємо наших переможців – лохвичан, їх вчителів і батьків. І бажаємо їм чергових перемог і успіхів.

Єлизавета Сачура, Наш Храм.